Jde nám o lepší životní prostředí!

Informujeme o tématech spojené s životním prostředím, snažíme se vzdělávat a přibližovat udržitelný způsob života mladým!

Dobrý den / ahoj!

Projekt, o kterém se dozvíte více na těchto stránkách, je určený pro každého, kdo se zajímá o své okolí a je ochoten se něco dozvědět o tom, jak pomoci naší planetě a přírodě tak, aby se nám tu všem žilo lépe.

Projekt, jsme založili proto, že jsme se už zkrátka nemohli dívat na problémy životního prostředí v České republice i ve světě a rozhodli jsme se, že s nimi chceme také něco udělat, jak jen to bude v našich silách. Pokud máte stejný pocit, tak jste na správné adrese.

V části témata naleznete problémy, kterým se Projekt věnuje, a o kterých chceme aby se veřejnost dozvěděla. U každého tématu je také napsáno, co může každý člověk udělat, pokud chce daný problém pomoci vyřešit. Vždy se budeme zároveň zabývat několika prioritními tématy, které budeme řešit i konkrétními činnostmi. V našich silách je problémy pojmenovat a řešení iniciovat, ale k dosažení jakéhokoli cíle je potřeba, aby nás bylo dost a abychom si navzájem pomohli!

Jsme součastí: